De toekomst begint altijd nu.

Door de eeuwen heen zijn steden ontworpen als oplossing voor het samenleven en -werken van mensen. Maar tijden veranderen en uitdagingen komen op ons pad. Hoe gaan wij om met het groeiende gebruik van de infrastructuur, wat voor kansen biedt de zelfrijdende auto, wat vraagt de energietransitie en wat betekent de klimaatverandering? De Stad en het buitengebied zal zich moeten blijven ontwikkelen om leefbaar te blijven en het hoofd te bieden aan naderende uitdagingen.

Natuurlijk vinden wij dat het de techniek is waar onze wereld om draait, maar technologie alleen kan onze omgeving niet leefbaar houden. Het bundelen van kennis binnen de verschillende vakgebieden het vermogen om samen te werken met andere professionals en de wil om verantwoordelijkheid te nemen zal leiden tot het gewenste doel. De tijd van ‘je gaat erover of niet’ ligt definitief achter ons. We krijgen bij de grote maatschappelijke opgaven alleen iets voor elkaar als we het samen doen.

De Technische Stad stelt zich ten doel om de benodigde kennis & netwerken aan elkaar te verbinden.

De Technische Staf

Met het ontstaan van De Technische Stad wordt meer dan 20 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en bijbehorende netwerken van hoger opgeleide specialisten gebundeld.

Wij kennen de markt van de fysieke leefomgeving zowel vanuit de werkgevers- als vanuit de werknemer zijde. Wij luisteren en vragen door: wat zijn de wensen, wat is de ambitie en de gezochte dan wel geboden bedrijfscultuur en wij adviseren in de te volgen strategie. Als er aanleiding voor is, deinzen wij er niet voor terug je blik ook eens een andere kant op te sturen. Dit maakt ons tot een volwaardige gesprekspartner en helpt ons de werknemer te introduceren bij de organisatie waar hij of zij het best tot zijn recht komt.

Sinds 2015 zijn wij de initiatiefnemers van Het Mentorproject Rotterdam. Wij begeleiden jongeren die wat verder van de arbeidsmarkt staan met een persoonlijke mentor en leggen de verbinding tussen deze jongere en de potentiële werkgever. Benieuwd? Lees hier meer over bij De Betrokken Stad.

Dat is onze bijdrage aan de inclusieve samenleving. Dat is voor ons geen opgave, dat vinden wij logisch. Talent en netwerk zet je in, altijd en voor iedereen.

De toekomst begint altijd nu.

Wim van Losser

Wim@detechnischestad.nl
06 – 296 21 829

Aldo Baljet

Aldo@detechnischestad.nl
06 – 147 63 635

Administratie

KvK-nr.: 69897859
Btw-nr.: NL858057281B01
IBAN: NL 66 TRIO 0338 7828 93

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden.

Disclaimer

Download hier onze Disclaimer